ITCertKing Apple 9L0-620 exam information is proven. We can provide the questions based on extensive research and experience. ITCertKing has more than 10 years experience in IT certification 9L0-620 exam training, including questions and answers. On the Internet, you can find a variety of training tools. ITCertKing 9L0-620 exam questions and answers is the best training materials. We offer the most comprehensive verification questions and answers, you can also get a year of free updates.
Only to find ways to success, do not make excuses for failure. To pass the Apple 9L0-620 exam, in fact, is not so difficult, the key is what method you use. ITCertKing's Apple 9L0-620 exam training materials is a good choice. It will help us to pass the exam successfully. This is the best shortcut to success. Everyone has the potential to succeed, the key is what kind of choice you have.
ITCertKing provide you the product with high quality and reliability. You can free download online part of ITCertKing's providing practice questions and answers about the Apple certification 9L0-620 exam as a try. After your trail I believe you will be very satisfied with our product. Such a good product which can help you pass the exam successfully, what are you waiting for? Please add it to your shopping cart.
You can first download ITCertKing's free exercises and answers about Apple certification 9L0-620 exam as a try, then you will feel that ITCertKing give you a reassurance for passing the exam. If you choose ITCertKing to provide you with the pertinence training, you can easily pass the Apple certification 9L0-620 exam.
ITCertKing could give you the Apple 9L0-620 exam questions and answers that with the highest quality. With the material you can successed step by step. ITCertKing's Apple 9L0-620 exam training materials are absolutely give you a true environment of the test preparation. Our material is highly targeted, just as tailor-made for you. With it you will become a powerful IT experts. ITCertKing's Apple 9L0-620 exam training materials will be most suitable for you. Quickly registered ITCertKing website please, I believe that you will have a windfall.
Exam Code: 9L0-620
Exam Name: Apple (Mac OS X Directory Services v10.5 Exam)
One year free update, No help, Full refund!
Total Q&A: 102 Questions and Answers
Last Update: 2013-11-01
Apple 9L0-620 exam is a Technical Specialist exam. Apple 9L0-620 exam can help and promote IT staff have a good career. With a good career, and of course you can create a steady stream of corporate and national interests, so as to promote the development of the national economy. If all of the IT staff can do like this the state will become stronger. ITCertKing Apple 9L0-620 exam training materials can help IT personnel to achieve this purpose. We guarantee you 100% to pass the exam. Make the tough decision to choose our ITCertKing Apple 9L0-620 exam training materials please.
9L0-620 Free Demo Download: http://www.itcertking.com/9L0-620_exam.html
NO.1 CORRECT TEXT
You can use____ to map an Open Directory record to an LDAP record?
Answer: Directory Utility
Apple 9L0-620 exam prep 9L0-620 practice test 9L0-620
NO.2 CORRECT TEXT
In a default configuration of a Mac OS X v10.5 computer, ___ folder will contain Open Directory logs.
Answer: /Library/Logs/DirectoryService/
7. A search base for an LDAP request describes the location in the LDAP hierarchy where the
search will begin.
A. TRUE
B. FALSE
Answer: A
Apple study guide 9L0-620 9L0-620 exam simulations
8. Please point out which type of entry in an LDAP schema defines the record type(s) that the
LDAP directory supports?
A. OID base
B. object class
C. syntax definition
D. attribute definition
Answer: B
Apple certification 9L0-620 test 9L0-620
9. A search base for an LDAP request describes the directory services data types that correspond
to the LDAP entry being searched
A. TRUE
B. FALSE
Answer: B
Apple study guide 9L0-620 9L0-620 test answers 9L0-620 certification training
10. A search base for an LDAP request describes the client application making the search request
A. TRUE
B. FALSE
Answer: B
Apple study guide 9L0-620 dumps 9L0-620 9L0-620
11. You are configuring a Mac OS X Server v10.5 computer to search multiple directory domains.
How to specify the order in which the server searches the directories when authenticating users?
A. You should define a custom search path in the Authentication pane of Directory Utility.
B. You should run slapconfig -setauthmechanisms and specify the directory domain search order.
C. You should modify the mapping for the AuthenticationAuthority attribute in the Mappings pane
of Directory Utility.
D. You should configure the computer account and enter the authentication search path in the
Advanced pane of Workgroup Manager.
Answer: A
Apple demo 9L0-620 9L0-620 9L0-620 study guide 9L0-620 9L0-620
12. A Mac OS X v10.5 computer is bound to an Active Directory server using the Active Directory
plug-in in Directory Access. Using the default configuration of the plug-in, what is the Mac OS X user
ID number for a user account provided by the Active Directory server?
A. The user ID number is always set to 500.
B. The user ID number is the value stored in the user account's UID attribute.
C. The user ID number is generated based on the user account's Globally Unique ID (GUID).
D. The user ID number is a randomly generated value that does not conflict with any user IDs used
by the local user records.
Answer: C
Apple exam simulations 9L0-620 original questions 9L0-620 9L0-620 practice test 9L0-620 pdf
13. Which statement describes a standard attribute in Mac OS X v10.5 directory services?
A. An attribute defined by RFC2307
B. An attribute required by Mac OS X v10.5 to publish services with Bonjour
C. An attribute required by Open Directory to support network logins in Mac OS X v10.5
D. An attribute in an Open Directory record that includes default mappings to one or more native
attributes in a local or connected directory
Answer: D
Apple 9L0-620 certification training 9L0-620
14. Which attribute in a Mac OS X network user account stores the network location of the user's
home folder?
A. The UserHome attribute in the mount record
B. The VFSLinkDir attribute in the mount record
C. The ExportDirectory attribute in the computer record
D. The HomeDirectory attribute in the user account record
Answer: D
Apple 9L0-620 9L0-620 9L0-620
15. In Mac OS X v10.5, which command should you enter in Terminal to send a HUP signal to a
process?
A. sig
B. kill
C. stop
D. signal
Answer: B
Apple 9L0-620 original questions 9L0-620 practice test 9L0-620 9L0-620 demo
NO.3 GeneratedUIDs provide for user identification in which TWO contexts?
A. file ACLs
B. file ownership
C. password policies
D. group membership
Answer: A,D
Apple 9L0-620 9L0-620 certification 9L0-620 study guide
NO.4 In a default installation of Mac OS X v10.5, which command should you enter in Terminal to
search for a user named "kim" in all directory domains in your search path?
A. dscl localhost read /Search/Users/kim
B. dscl localhost read /Default/Users/kim
C. dscl localhost read /127.0.0.1 /Users/kim
D. dscl localhost read /Local/Default/Users/kim
Answer: A
Apple 9L0-620 9L0-620 test 9L0-620 study guide
NO.5 There is one Open Directory master with many replicas. But it fails to work fine. How should
you promote one of the replicas to master and have all the other replicas look to the new master?
A. You should use Server Admin to change one of the Open Directory replicas to a master, and then
change all of the remaining Open Directory replicas to standalone servers, and back to replicas.
B. You should use dsconfig ldap to change one of the Open Directory replicas to a master, and then
use Server Admin to change all of the remaining Open Directory replicas to standalone servers, and
back to replicas.
C. You should use Server Admin to change one of the Open Directory replicas to a master, and then
change the address of the Open Directory master on all of the remaining replicas, without changing
the role of the replicas.
D. You should use dscl to change one of the Open Directory replicas to a master, and then use server
admin to change the address of the Open Directory master on all of the replicas, without changing
the role of the replicas.
Answer: A
Apple 9L0-620 exam 9L0-620 dumps
NO.6 A search base for an LDAP request describes the network path to the LDAP server that the
request will search
A. TRUE
B. FALSE
Answer: B
Apple exam simulations 9L0-620 certification 9L0-620 questions
ITCertKing offer the latest M70-301 exam material and high-quality 000-303 pdf questions & answers. Our 000-614 VCE testing engine and ICGB study guide can help you pass the real exam. High-quality MB6-871 dumps training materials can 100% guarantee you pass the exam faster and easier. Pass the exam to obtain certification is so simple.
Article Link: http://www.itcertking.com/9L0-620_exam.html
没有评论:
发表评论